2012-10-02

UAB "IN RE" ir Dassault Systèmes SolidWorks 2013 seminarų ciklas


SOLIDWORKS 2013 – PROJEKTUOTI 3D PAPRASTA

Dassault Systemes SolidWorks Corp. išleidžia 21-ąją SolidWorks 2013 projektavimo sistemos versiją. Seminaro metu kartu su naująja SolidWorks 2013 versija pristatysime du naujus produktus: SolidWorks Plastics ir SolidWorks Electrical. Taip pat bus pristatyti nauji kompiuterinio projektavimo įrankiai, įgalinantys supaprastinti modeliavimo procesą, inžinerinio bendravimo priemonės, palengvinančios Jūsų produktų kūrimo procesą ir leidžiančios dirbti produktyviau.

UAB „IN RE“, bendradarbiaudama su Lietuvos universitetais, kviečia Jus į seminarų ciklą, kurių metu galėsite susipažinti su naujausia SolidWorks versija ir šios programos funkcionalumą išplečiančiais produktais. SOLIDWORKS2013 puslapyje Jūs turite galimybę susipažinti su pagrindinėmis naujovėmis, o šiame dokumente rasite vartotojų labiausiai pageidaujamas naujoves, kurios jau yra įdiegtos SolidWorks 2013.

Seminaras bus naudingas tiek naujiems vartotojams, kurie galės susipažinti su šiuolaikiška, dinamiškai besivystančia projektavimo ir inžinerinės analizės sistema, ir esamiems vartotojams, kurie SolidWorks 2013 ras naujų priedų ir patobulinimų. Kviečiami dalyvauti mokslininkai, studentai, pramonės įmonių vadovai, inžinieriai-projektuotojai, dirbantys su mechanikos, automatikos, elektrotechnikos, mechatronikos įrenginių ir konstrukcijų projektais.

Seminaro tikslas – atskleisti esamų ir naujų projektavimo bei analizės įrankių panaudojimo galimybes siekiant efektyviai projektuoti, mažinti klaidų kiekį ir užtikrinti įmonės konkurencingumą.

Prašome registruotis į seminarus iki spalio 16 d. užpildant registracijos formą internete, arba pranešti apie savo norą dalyvauti el. paštu konferencijos@inre.lt. Daugiau informacijos telefonu: (8~5) 212 4660.

Seminarų agendą galite parsisųsti čia.

Dalyvaukite seminaruose ir laimėkite 3D manipuliatorius.

No comments:

Post a Comment